Vil holde turistene lengre i Alta

Fersk Visit Alta-sjef Knut Leo Abrahamsen vil jobbe for at turistene ikke bare lander og letter i samme farta.

NY JOBB: Knut Leo Abrahamsen begynte i jobben som daglig leder for Visit Alta 1.juni. Han gleder seg å være med på å sette sitt preg på reiselivsutviklingen i hjembyen.   Foto: Privat

nyheter

– Jeg vil jobbe med det styret i Visit Alta setter meg til å gjøre, men slik jeg har skjønt det, er noe av ideen at turistene ikke bare skal komme rett ned å se nordlyset, for så å dra igjen, men å holde på dem lengre. Og her har Alta enorme muligheter gjennom sine mangfoldige produkter, som omfatter fjord, fjell, skog og vidde.  Vi har leverandører i verdensklasse, som er så stolte over å vise frem det de brenner for. Jeg gleder meg til å la flere ta del i dette, sier Knut Leo Abrahamsen.