– Ha kamera klart i påsken

Frister med påskeegg for blinkskudd.

EGGER TIL KAMP: Redaktør Rolf Edmund Lund er i ferd med å fylle to nye egg til påskens fotokonkurranse. (Arkivfoto: Vidar Kristensen) 

nyheter

Redaktør Rolf Edmund Lund frister også i år med to fullstappete påskeegg i premie under årets fotokonkurranse i påskehøytiden

 – Det er bare å ha fotoapparatet eller mobiltelefonen i beredskap, uansett om du er på fjellet eller har andre planer, sier Lund, som ber om at bilder sendes til redaksjonen@altaposten.no, eventuelt på mms til  90 13 78 19.

De siste årene har hatt upåklagelig deltakelse. Altaposten har fått inn svært mange flotte bilder, som også viser at folk har ulike tradisjoner. Noen koser seg i det lokale løypenettet, mens andre befinner seg på vidda eller trives i hytteveggen.

– Andre velger å ta det piano. Kanskje de nyter stillheten i byen, mens andre drar ut på tur, spekulerer Lund, som ønsker at denne bredden speiles

Konkurransen varer ut 2. påskedag og det er bare å komme igang umiddelbart. I fjor kom det flere hundre bilder inn fra hist og her. Med mobilkamera går det raskt å ta bilde og sende inn til avisa.

– Ta gjerne med litt fakta om hvor bildet er tatt og hvem som er på bildene, sier Lund, som forteller at de lager rapporter fra påsken fortløpende på altaposten.no.

  • Beste bilde blir belønnet med et velfylt egg, i tillegg til at Altaposten trekker ut en vinner blant alle deltakerne.