– Denne eiendommen kan løse Altas industritomt-krise

Privat grunneier tilbyr stort industriareal sentralt i Alta.

TILBYR: Hønefossmannen Svein Løchsen sitter på 30 mål mellom to industriområder, og vil legge dette ut for salg. Til tross for ekstrem mangel på industriareal sentralt er ikke kommunen interessert og viser til miljø- og beboerhensyn.  Foto: (Foto: Alta kommune).

nyheter

Altaposten kunne forleden fortelle at 12 lokale Alta-bedrifter nærmest trygler om å få hånd om en ledig tomt i Knottveien på Aronneskjosen industriområde. Ikke bare har alle 12 søkerne godt dokumenterte behov for næringstomt, det er også livskraftige bedrifter som har gjort suksess og er i utvikling. Tomta de søker på er den eneste ledige i Alta tettsted. Svein Løchsen, bosatt på Hønefoss, har en stor eiendom mellom de to industriområdene som begge har navn Aronneskjosen.