Feirer seg selv hele året

Polarlys Boligbyggelag fyller 50 år og har allerede startet feiringen.

JUBILANT: Polarlys Boligbyggerlag feirer sine 50 år. Tirsdag var det åpen dag for både nye og gamle kunder. Mange var innom for en kopp kaffe og kake. Fra venstre Eva Nålelv, Kai Myreng, Bengt Ivar Svendsen, Mia Lund, Lars Bjørn og daglig leder Oddmund Eriksen.  Foto: Privat

nyheter

Tirsdag arrangerte de åpen dag med kaffe og kaker i både Alta og Kirkenes, forteller daglig leder Oddmund Eriksen.

– Vi har hatt både nye og gamle kunder innom, samt samarbeidspartnere. Det har vært veldig trivelig.

Planer hele året

Åpen dag beskriver Eriksen selv som en nøktern feiring, men de har flere planer. Mange av dem er foreløpig ikke helt spikret, men Polarlys samarbeider med både Altaposten (som også feirer 50 år i år) og Aronnesrocken om arrangementer, forteller han.

– Vi skal også gi ut et bilag også har vi jubileumspriser på medlemsskap, gaver og lignende. Vi markerer oss selv forsiktig utover året. Det har vært mye fokus på oss så målet nå er fokus over på medlemmene og på boligselskapene våre.

Han sier at bolyst er deres drivkraft og som de jobber for daglig.


Gjorde skepsisen til skamme, nå er de klare på ny i fjæra

De fleste ristet på hodet da boligbyggelaget lanserte planene sine i Tollevikfjæra. Nå starter salget av leilighetene i nok et byggetrinn.

 

Det er travle tider med bygging av nye leiligheter for 50-åringen.

– Vi er nettopp ferdig med 74 leiligheter i Sør-Varanger og vi bygger to blokker i Tollevika i Alta. Det er en videreføring av prosjektet vi allerede har der med fire blokker. Så jobber vi med to nye områder i Alta og det er Kongsvikfjæra og Gakorimyra sør.

Nesten til topps med Tollevikbergan

– Vi har fått bekreftet at det vi gjør er bra.