Guro kjemper om gjev tittel

Guro Krempig er en av 15 semifinalister i konkurransen «Årets turjente 2018».

TURJENTE: Guro Krempig, her fotografert under Finnmarksløpet for noen år tilbake, kjemper om finaleplass.  Foto: Karl Eirik Steffensen

nyheter

Den turglade altaværingen, som både er kjent fra tv-serien «Villmarksbarna» og som deltaker i Finnmarksløpet, kjemper nå om meget gjev tittel. Hun er en av 15 jenter som har tatt seg videre til semifinalen i konkurransen «Årets turjente 2018», som er i regi av nettstedet turjenter.no.

– Semifinalistene er klare. Over 5000 stemmer er talt opp og 39 kandidater har blitt skrenket inn til 15, skriver arrangøren på sin nettside.

Guro Krempig, som også er en meget habil fotballspiller, har mange tøffe konkurrenter. En av disse er Silje Màret Somby fra Karasjok, som i likhet med Krempig har kjørt Finnmarksløpet. Hvem som går videre til finalen avgjøres snart.

– Stemmene som kom i første runde er nullstilt, så nå gjelder det å legge inn en ny stemme til din den DU synes fortjener tittelen, Årets Turjente 2018. Avstemmingen vil foregå frem til og med mandag 25. februar klokken 16:00. De fem kandidatene med flest stemmer blir publisert og vil deretter bli vurdert av en jury bestående av bloggerne i turjenter.no og Helsport, skriver de videre.

Stemmegivingen foregår på nettsiden turjenter.no frem til mandag i neste uke.