Nå kan du treffe TV-kjendisen Jens

Denne hardhausen kommer til fredagens villmarkskveld.

KOMMER TIL ALTA: Jens Kvernmo er en aktuell tv-skikkelse som kommer til villmarkskveld på Alta folkehøgskole fredag kveld.   Foto: Presse

nyheter

Du har kanskje fått med deg serien «Jens i villmarka» som går på NRK for tiden. Flere vintre på rad har Jens Kvernmo levd ute i villmarka og formidlet stor naturglede i fantastiske omgivelser. I den siste tv-serien starter han på en lang hundetur fra Suolovuobmi fjellstue og hjem til Trøndelag.

– Jordnær

– Jens er en jordnær person med enorm erfaring. Han er en svært dyktig jeger, fisker og filmfotograf, sier Lars H. Krempig ved Alta folkehøgskole, eller Øytun som mange fortsatt kaller skolen i Øvre Alta.

 – Vi har i mange år hatt tradisjon for å invitere en friluftsprofil til skolen. Førstkommende fredag klokken 19 synes vi det er stor stas å invitere Jens hit. Han er blitt en kjent tv-skikkelse og er nå for tida veldig aktuell på grunn av tv-serien, sier Krempig.

ROSER: Naturfotograf Lars Krempig.  Foto: Kita Eilertsen

Sosialt høydepunkt

I tillegg til levende fortellinger om livet i naturen, legger Alta folkehøgskole opp til et sosialt høydepunkt.

– Vi kan garantere skikkelig villmarkstemning både under foredraget og etterpå. Det vil bli servert kaffe og kaker og vil være gode muligheter for en hyggelig frilufts-
prat, sier Krempig som har lagt ut mer info på Alta folkehøgskoles 
facebookside.