I 2016 fikk Alta pris for vannet sitt. Nå kan det skje igjen

Har Rafsbotn vannverk best vannkvalitet i Nord-Norge? Svaret får vi neste uke.

LOKALE VANNVERK: Det kåres vinnere både i grunnvannsklassen og i overflatevannklassen, og de lokale deltakerne i vårt område er Rafsbotn vannverk og Sør-Tverrfjord vannverk. Illustrasjonsfoto: SCANPIX  

nyheter

Tirsdag kåres Nord-Norges beste drikkevann under Vann- og avløpskonferansen på Norges Arktiske universitet i Narvik. Det er to klasser som konkurrerer om det beste vannet, grunnvannskilder og overflatekilder. Konkurransen arrangeres av Norsk Vann- og Norsk Kommunalteknisk forening (NKF) og de har 18 ulike vannverk å velge mellom når de skal kåre det beste vannet i Nord-Norge. Vinneren offentliggjøres tirsdag 20.november på slaget klokka 13.00.