– Kom innom!

Stor interesse for Altapostens arkiv.

GUIDE: Nyhetsredaktør Tom Skoglund kunne vist gjester på standen hvordan de søker i Altapostens rikholdige arkiv.  Foto: Rolf Edmund Lund

nyheter

Under handelsmessa er Mediehuset Altaposten på plass, både med streaming, direkte radio og et avisarkiv fra 1969 som du kan sjekke med kyndiig veiledning.

Altaposten går mot jubileumsfeiring i 2019. I august er 50 år siden Altapostens første utgave kom ut, og alle disse avisene var ferdigdigitalisert allerede i 2017.

Nyhetsredaktør Tom Skoglund var i dag digital guide for alle som ville søke i arkivet, enten seg selv, kjentfolk eller svarene på Altapostens konkurranse. Det er en historisk skattekiste av de sjeldne.

– Det har vært svært mange innom vår stand. Det er kjempehyggelig. Vi ser også at arkivet vekker stor interesse, sier Ann Siri Vesterslett, sjef for kundemarkedet.

– Kom innom på søndag, oppfordrer Vesterslett. Hun forteller at Altapostens arkiv også blir et tema under jubileumsutstillingen til Alta museum som åpnes tirsdag kveld. Alta museum har 40-årsjubileum.

DIREKTE: Frank Halvorsen kjører direktesendng på 106,9 fra Nordnorsk handelsmesse.  Foto: Rolf Edmund Lund

Frank Halvorsen er også et velkjent aktivum. Radio Alta har nemlig direktesending, der Halvorsen intervjuer gjester, utstillere og kjentfolk.