–Festestrategien har blitt en skamplett

Politikerne krever radikal endring av FeFo-strategien, men fylkesrådmannen sier nei.

GIR SEG IKKE: Venstres Trine Noodt og SVs Tommy Berg sørget sammen for å få eierstrategien bak FeFo på bordet. Begge bekrefter at dersom styremedlemmer i Fefo, oppnevnt av fylkestinget, ikke følger arbeidsordren fra fylkestinget skal de skiftes ut.   Foto: Jarle Mjøen

nyheter

Flere sentrale politikere Altaposten har vært i kontakt med er svært forundret over at fylkesrådmann Øystein Ruud i sin innstilling fortsatt ønsker at FeFo skal feste i stedet for å selge areal til utbyggingsformål til kommunene. I fylkestinget i juni krevde Trine Noodt (V) og Tommy Berg (SV) i fellesskap at fylkestinget endrer FeFos eierstrategi. Nå løftes eierstrategien inn for fylkestinget til ordinær behandling.