De måtte pent sette dekkene tilbake da de ble oppdaget

– Lignende har skjedd i Tana, så folk bør vere på vakt, sier Thor Charles Vekve.

TATT PÅ FERSKEN? Om de hadde tatt feil eller ei, så måtte mennene som lastet dekk fra Alta Lastebilsentral pent sette de tilbake.  Foto: Privat

nyheter

Det var Charles Andre Vekve som oppdaget at det skjedde noe utenom det normale. Da han kommer kjørende triller tre menn på dekk inn i en semitrailer.

– Vi har en container med skrotdekk, men den er på helt den andre siden. Her var det våre dekk, som vi for øvrig har en helt annet plass, som ble trillet inn. Jeg sprang ut og spurte hva de holdt på med. De måtte så pent ta alle dekkene tilbake, sier han.

Daglig leder ved Lasting & Transport Eiendom AS og varamedlem i styret til Alta Lastebilsentral AS, Thor Charles Vekve, var ikke hjemme da hendelsen fant sted. I en kommentar til Altaposten ber han uansett folk være oppmerksomme dersom de ser varebiler med utenlandske skilter.

– Lignende har skjedd i Tana, så folk bør være på vakt, sier han.

I et innlegg på sosiale medier skriver han:

«Her ser vi polakkene forsyne seg på Alta lastebilsentral. Flaks at Charles Andre [Vekve] kom. De sa de hadde fått lov av administrasjonen. Bilen de kjører bør hentes inn. Den brukes til innhenting, så laster de over på semitrailere»

– Strengt tatt kan de spille dum, og si at de har tatt feil dekk fra feil sted, men det er en kjensgjerning for hvordan de jobber med å hente inn og samle alt i en semitrailer, sier Vekve.

Politiets operasjonssentral hadde da Altaposten tok kontakt ikke kjennskap til hendelsen.

Charles Andre Vekve sier at de ikke kommer til å anmelde forholdet.