Hoksrud slapp med skrekken, unngikk refsen fra Persen

Måtte dra før Selvaste Persen fikk denge løs fra talerstolen.

SKULLE FÅTT KJEFT: Landbruks- og matminister Bård Hoksrud (t.h) skulle egentlig hatt en dose verbal juling fra talerstolen, slik Odd Eilert Persen (i forgrunnen) varslet gjennom Altaposten. Men grunnet budsjettarbeid måtte et tidlig fly tas, og Hoksrud forlot årsmøtet i Alta Frp før debatten kom i gang.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

Det var på forhånd varslet at den frittalende regionlederen i Troms og Finnmark Frp, Odd Eilert Persen, ville ta til talerstolen på årsmøtet i Alta Frp og dele ut en solid dose refs til Bård Hoksrud. Landbruks- og matministeren var spesielt invitert som gjest i anledning årsmøtet, men den varslede «refsen» hadde null med statsrådens gjøren og laden å gjøre.