– Cathrin er et fyrverkeri som imponerte oss alle

Hedret med SNN-pris.

SETTES PRIS PÅ: Avdelingsleder Cathrin Pedersen ble kåret til Årets motivator i SNN-konsernet.  Foto: Pressefoto

nyheter

I konkurranse med 83 andre ansatte ble avdelingsleder Cathrin Pedersen ved Regnskapshuset i Alta trukket fram som «årets motivator» i Sparebank1 Nord-Norge. Foran 600 ansatte i konsernet kunne hun ta imot heder og ære fra konsernsjef Jan-Frode Janson og den øvrige juryen.

– Jeg ble både overveldet, takknemlig og ydmyk. På en pris står det kun ett navn, selv om den er et resultat av hva mange får til i lag. Det er ikke mulig å få en slik pris uten å være omgitt av flinke og flotte mennesker. Jeg har kollegaer som hver dag fyller arbeidshverdagen min på en slik måte at jeg gleder meg til hver eneste arbeidsdag. Jeg har lederkollegaer som utfordrer meg, gir meg andre perspektiv og grunnlag for refleksjon. Jeg har ledere over meg som inspirerer, ser og støtter og lar meg farge arbeidshverdagen med de fargestifter jeg har, sier Pedersen ifølge en pressemelding.

Konsernsjef Janson og juryen hadde også en annen altaværing til vurdering, Daniel Andre Adamsen fra Eiendomsmegler 1 var nominert i kategorien rådgiver/megler. Adamsen rakk ikke helt opp.

– Juryen hadde en særdeles vanskelig oppgave, vi hadde mange gode kandidater. Daniel og Cathrin er personer som går foran, inspirerer og som heier på andre. Cathrin imponerte oss alle da hun holdt inspirasjonsforedrag foran flere hundre ansatte på samlingen. Hun er et fyrverkeri som får både kunder og ansatte med seg, sier konsernsjefen.

Om Adamsen kommenterte juryen: «Alltid på, alltid et mål. Daniel har SpareBank 1 Nord-Norge helt framme i panneluggen, og har en forståelse for samhandling og lagspill. Dette er en kvalitetsmegler som sprer glede på jobben, og som øser av sine fagkunnskaper».