Dette skjedde i natt

Feststøy over hele fylket – masseslagsmål i øst.

ALTA SENTRUM: Politibil (Illustrasjonsfoto)   Foto: Kita Eilertsen

nyheter

Lørdagsnatta er alt annet enn rolig og fredelig om en oppsummerer hendelsene i Finnmark. Om politiet bare har meldt om mindre forseelser i Alta, vitner summen av twittermeldinger fra hele fylket om et aktivt fest- og uteliv.

I Alta ble en ung, beruset jente funnet sovende ute tidlig søndag morgen. Hun ble kjørt til legevakta der hun ble tatt hånd om av helsepersonell.

Ved 4-tida måtte poltiiet dra til en privatadresse der det var meldt om roping og skriking. To jenter leier boligen sammen, og politiet fikk avsluttet den høylytte festen som plaget naboene.

Masseslagsmål

En mann i 20-årene var ikke like enkel å hanskes med, da han var beruset og lagde bråk på et privat arrangement. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser.

Så er det meldt om feststøy fra eneboliger og privatadresser i Kirkenes, Honningsvåg, Hammerfest, Hesseng, Karasjok, Alta, promillekjøring i Kirkenes, basketak i Hammerfest, problemer med problematiske gjester på utesteder i Hammerfest og Kirkenes, og et aldri så lite masseslagsmål i Bjørnevatn.

Feil farge på lyktene

Tatt disse tingene i betraktning kan mannen i 20-årene i Alta som hadde feil farge på lyktene på bilen, pent slå seg til ro med et forenklet forelegg for dette.

Men ellers i vårt langstrakte fylke har det vært en god del støy og bråk.

Mopeder og ATV-er har bråkt i boligområde i Kirkenes, det var røykutvikling etter matlaging i Hammerfest.

En grå, og noen steder regntung søndag morgen har forhåpentligvis de fleste sovet rusen av seg, og gått til ro.