Iver er årets beste rekrutt

Kautokeino-gutten er en av 950 rekrutter ved KNM Harald Hårfagre i Stavanger.

OVERREKKELSE: Her får Iver Nikolai Juhls armbåndsuret av Kommandør Ronny Astor  Foto: André Meling

nyheter

Torsdag var det avslutning for rekruttskolen for de 950 rekruttene. Foran en fullt oppstilt appellplass ble rekrutt Iver Nikolai Juhls tildelt det synlige beviset på at han er årets beste rekrutt.

I uttalelsen som Altaposten har fått tilsendt står det:

– Rekrutt Juhls er en rekrutt som gjennom tjenesten ved KNM Harald Haarfagre har vist særdeles gode holdninger. Høflig, pliktoppfyllende, og ydmyk er ord som beskriver rekrutten godt. I den daglige tjenesten utvises meget god arbeidsmoral, og det tas ofte initiativ hvor andre ikke gjør det. Rekrutten er pålitelig, og høster stor respekt hos sine med- rekrutter. Rekrutt Juhls viser meget stor forståelse i alle fag, noe som tydeliggjøres på samtlige prøver og tester troppen har vært igjennom. Han er også svært reflektert og anbefales på det sterkeste til videre tjeneste i Forsvaret. Rekrutten har fungert på en tilfredsstillende måte som en del av Sjøseksjonen, og troppsbefalet hans er stolte over å ha fått vært en del av hans utvikling disse 8 ukene på rekruttskolen.

Fra Venstre: Kommandør Ronny Astor, Sjef FFT Brigarder Ole Asbjørn Fauske og til høyre stabssjef ved KNM harald Haarfagre Kommandørkaptein Jarle Hegglund.   Foto: André Meling