Kvinne anmeldte politiet:

Mener de bare tror på eksen

Dermed gikk kvinnen til Spesialenheten for politisaker.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

nyheter

Kvinnen har anmeldt ansatte i Finnmark politidistrikt for ikke å ha påtalt og straffeforfulgt to tidligere anmeldelser hun hadde inngitt mot sin tidligere ektemann. Kvinnen mener de bare tror på mannen, og ikke på henne.

Spesialenheten har gått gjennom politiets straffesaker og konstaterer at henleggelsen også er behandlet av statsadvokatembetet, som hadde opprettholdt politiets henleggelse.

– Det var ikke holdepunkter i saken for at det hadde skjedd noe straffbart fra politiets side, og det var således ikke rimelig grunn til å iverksette etterforsking, heter det i konklusjonen til Spesialenheten for politisaker.