I oktober kommer denne gjengen til Alta

45.000 visninger på to døgn: Videoen til «Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis» tar av på nettet.

TRIO PÅ TUR TIL LAS VEGAS: Riktignok er de i Mehamn akkurat nå, men snart skal Elvis, Selnes og Arnt Hjalmar ha show i Alta kultursal. Dagen etter er de på Finnsnes.   Foto: pressefoto

nyheter

Arnt Hjalmar og Selnes har slått seg sammen med Elvis når de nå skal turnere land og strand rundt. En aldri så liten promovideo ble lagt ut på nett for et par dager siden. Videoen til de tre «toillingan» har tatt helt av på nett.

– På under to døgn har nesten 45.000 visninger. I tillegg er det 360 delinger og snart 600 likes, forteller Jens Richard Jensen, manager for det de sjøl kaller for de tre musketerene «Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis».

Siste innøving i Mehamn

Akkurat nå er de i Mehamn for å øve showet inn med musikerne.

– Stemninga er helt super. Vi har masse nytt stoff, dette blir dritspennende. Finn-Arild bobler over av energi, han har så lyst å vise frem de nye tingene sine. Og Stein-Arild skriver så blekket spruter. I kveld starter vi med innøving av all musikken. Alle har jobbet hver for oss, nå skal vi sette det sammen, sier Jens Richard Jensen.

– Vi har vært med så mange ganger at vi vet hva som kreves, musikerne er utrolig flinke. Det blir et musikalsk show med mye god musikk. Dette blir topp, sier han.

Showet har de kalt «Fra vidda til Las Vegas 2018». Turneen starter med premiere i Kjøllefjord 14. september, så i Mehamn.

– Så kommer vi til Alta kultursal 11. oktober, så skal vi til Finnsnes den 12. og til Storslett den 20. oktober, forteller Jensen.

Arnt Hjalmar (Stein Arild Olaussen) og Selnes (Finn-Arild Selnes) er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nå har de slått seg sammen med Elvis, alias Thor Erling Korsnes. Musikerne er Skjalg Bjørnstad, Jens R Jensen og Bjørnar Johansen. Leid inn som pianist er Tom Rønningsveen, velkjent i musikerkretsene.

Fra Alta går det radig unna langs vårt langstrakte Norge; til Finnsnes, Myre, Bardufoss, Storslett, Jessheim, Narvik, Tana, Båtsfjord med både show og fest, Sandnessjøen, Steinkjer, Tromsø og Leknes 1. desember.