Rocker opp stemningen direkte hele helgen

Altaposten gir deg godt stemning, intervjuer og mye mer fra Aronnesrocken.

Det blir både direktesendinger med studio og fra konsertene i løpet av helgen med Aronnesrock.  Foto: Arkiv

nyheter

Fredag kveld klokken 18.30 står Violet Road på scenen på sletta på Aronnes og åpner årets festival. Og like før, i en helt egen forspillsending, skal mediehuset ta pulsen på festivalen og intervjue artister som skal på scenen.

– Vi er i gang allerede klokken 17.45 og skal i løpet av en halvtime speile livet på sletta. Vi skal selvfølgelig ta en prat med festivalsjef Torgeir Ekeland, en musikkelsker og artister som skal på scenen, sier redaksjonssjef for Mediehuset Altaposten og programleder for sendingen Astrid Krogh.

Sammen med Krogh er også Hanna Hatlen. Sammen skal de lose seerne gjennom helgens festival.

KLAR: Gjengen fra Mediehuset Altaposten er klar for en ny helg med direktesendinger. Redaksjonssjef og programleder Astrid Krogh, teknisk ansvarlige Stefan Skorpen og Even Martinsen.  Foto: Arne Hauge

 

Fra klokken 19.40 blir det også mulig å få med seg konsertene med Tara og Charlotte Jensen direkte på altaposten.no.

Unge rockere

Ett av høydepunktene under festivalen er også i år Ung Rock. Det er seks finalister; Tara Markussen, Madelén Guttormsen, TcJ, Christoffer Jankila, Snøstorm og R.Z.S.

– Klokken 14.00 på lørdag er vi direkte fra taket på Amfi. Den første halvtimen blir det intervjuer med finalistene, før selve finalen sendes direkte fra klokken 14.30. Det blir utrolig artig og spennende å følge med på. Vi har utrolig dyktige unge musikere, så nivået blir nok høyt. Som alltid, sier Krogh.

Midt i smørøyet

Etter noen timer pause er gjengen tilbake igjen, denne gangen fra sletta på Aronnes. Da er festivalkvelden godt i gang. Klokken 19.35 er Krogh og Hatlen direkte fra rockens område og forventer god stemning.

– Da blir det nok en halvtime med gjester og vi håper å få ta en prat med noen av dem som har tatt seg turen til festivalen. Også har vi lyst å finne ut av hvilken betydning Aronnesrocken har hatt for musikkmiljøet i Alta, sier Hatlen.

GLEDER SEG: Hanna Hatlen er også programleder for Altapostens direktesendinger i helgen. Hu gleder seg til å ta pulsen på rocken.  Foto: Privat

 

– Vi forventer god stemning fordi vi har plassert oss midt i festivalen, på et tidspunkt der mange har kommet til. Dette blir utrolig gøy, sier Krogh.

Når Krogh og Hatlen har forlatt ruta, fortsetter sendingen med Jack of hearts klokken cirka klokken 20.10 og Krønsh like etterpå.