Denne konkurransen er avsluttet.

Torsdag klokken 13.30 gikk startskuddet for første etappe av sykkelrittet Arctic race of Norway (ARN) fra Vadsø sentrum, med Kirkenes som destinasjon. Syklistene ble deretter kjørt til Tana etter ankomst Kirkenes, og 17. august gikk turen fra Tana til Kjøllefjord. Tredje etappe gikk fra Honningsvåg-Hammerfest (lørdag 18. august) mens Kvalsund-Alta går søndag med målgang ved Komsa skole rundt klokka 18.00, avhengig av tempoet til rytterne.

– Vi vet av erfaring at det blir å skje masse langs løypetraseene, og har veldig lyst til å vise fram bilder som kan gjenspeile folkefesten. Dette gjelder både fra de tre første etappene, men ikke minst fra fjerde etappe. Rytterne er forventet inn til Alta rundt klokka 17 og sykler tre runder á 9,8 kilometer før det spurtes inn mot mål ved Komsa skole. Her blir det ventelig masse liv, og dette ønsker vi å vise fram, sier nyhetsredaktør Tom Skoglund i Altaposten.

Bildene som sendes inn på mail redaksjonen@altaposten.no, via facebook eller som tagges #apsykkel på Instagram er alle med i konkurransen, der to bilder blir premiert i etterkant, såfremt det kommer inn litt mer enn en håndfull bidrag. Skoglund frister med en tusenlapp til hver av vinnerne.

– Bilder som har et humoristisk drag over seg, bilder med høy teknisk kvalitet eller som fanger stemningen pleier å gjøre det skarpt i våre konkurranser. Vi håper så mange mulig ønsker å bli med.

– Vi ber alle som sender inn bidrag om å skrive hvor bildet er tatt, hvem som har tatt det og gjerne noen ord om hva eller hvem det er vi ser i bildet. Det gjør seg å kunne fortelle mest mulig om alle de flotte bidragene vi regner med vil komme inn, sier Skoglund.

SJARMERENDE SAKER? Humoristiske innslag fra traseen tas imot med takk, og kan fort bli blinkskuddet som stikker av med en av premiene. For eksempel kan det være du møter på «Super-Kjell», som er blitt en aldri så liten legende i løypa, etter årvisse opptredener i det iøynefallende kostymet. Foto: Trym Ivar Bergsmo