– Glad vi satset skikkelig

Alta Caravan har allerede lite albuerom etter utbyggingen.

ALLEREDE TRANGT: Svein Erik Johannessen kan konstatere at nybygget allerede blir for lite for den store aktiviteten.  Foto: Magne Kveseth

nyheter

Daglig leder Svein Erik Johannessen er glad for at Alta Caravan AS satset skikkelig når de først bygde seg nytt bygg.

Utleie i tillegg

– Allerede er vi i ferd med å vokse ut av de relativt nye lokalene. Vi driver bilutleie i regi av Sixt i tillegg til campingbransjen, hvor vi har en omsetning på bobiler og campingvogner rundt 60 millioner kroner og cirka fem millioner på annen virksomhet, som blant annet omfatter salg av BK-hengeren og naturligvis også rekvisita til camperne, forteller han.

Da de bygde tenkte de dette var for framtida, men veksten har vært større enn de så for seg.

– Så egentlig vokser vi ut av lokalene allerede . Rask vekst krever også stor grad av kostnadskontroll, varelagrene vokser og blir større, så vi må sikre oss mer areal for lagring, noe vi har klart gjennom en leieavtale, forklarer Johannessen.

 Når bobilene og campingvognene kommer til Alta eller Hammerfest med båt, må de ha lagringsplass.

–  Vi ser på statistikken at de merkene vi forhandler gir oss både en første- og andreplass over solgte bobiler første halvår. I hele fylket så langt er det solgt 63 nye biler, der vi står for salget av Rapido og Capron. Pallplassering betyr i grunnen svært lite, for det viktige for oss er at vi kan drive butikk og få et godt resultat slik at vi holder våre ansatte i jobb, sier Svein Erik til slutt.