Laila Davidsen trekker seg som Høyre-leder

I stedet for å kjempe om å bli Altas neste ordfører sier Laila Davidsen takk for seg.

LEI HØIE-ARROGANSE: Tidligere Alta-ordfører Laila Davidsen har trukket seg med øyeblikkelig virkning som leder i Alta Høyre, og stiller heller ikke som ordførerkandidat for Høyre, noe som har ligget i kortene. Davidsen er lei Høie-arrogansen i Høyre og en helsepolitikk som hun mener rammer innbyggerne i Alta og Finnmark.   Foto: Jarle Mjøen

nyheter

I sitt virke som Altas ordfører fra 2011 til og med 2015 brukte Laila Davidsen mye av sin kapasitet og energi på å kjempe for for akuttilbud og fødeavdeling. Trygghet for liv og helse for innbyggerne i regionen var Davidsens høyeste prioriterte sak, men hun opplevde at hun ble motarbeidet av både fylkespartiet og helseminister Bent Høie.