Framsatte trusler til politiet på telefon

Skallet ned en mann etter å ha gitt politiet beskjed.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

En kjenning av politiet havnet i fysisk konfrontasjon med en annen mannsperson i sentrum av Alta tidlig natt til søndag. Mannen som stod for skallingen hadde også ringt inn trusler til politiet, og totalen gjorde at politiet fant det nødvendig å pågripe mannspersonen i 30-årene.  Han sitter nå i arresten.

Litt senere fikk politiet melding om trafikkuhell i Gakori i Alta. En bilist, en mann i 30 årene,  hadde kjørt inn i en tilhenger. Politiet dro til hendelsesstedet. Der mistanke politiet mannen for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende ble derfor tatt med til legevakta for blodprøvetaking.

Tidligere på kveld/natt måtte politiet roe ned en kvinnelig bargjest på et av utestedene i Alta. Hun var i overkant vanskelig for omgivelsene, og fikk beskjed hos politiet om å dra hjem. Kvinnen tok hintet og love å etterkomme pålegget.