Omprofileringen og det nye navnet LINK har falt i smak og gjør at Innovasjon Norge Arktis blir med videre som samarbeidspartner.

– Vi har sett en spennende utvikling av konferansen de siste årene,  med større representasjon fra næringslivet og flere gründere på deltakerlista, mener direktør Linda Randal, som blant annet synes det er en god ide med «speed meetings» i forkant av konferansen. Det gir både inspirasjon og nettverksbygging.

Innovasjon Norge Arktis ha iifølge en pressemelding inngått en ny 3-årig hovedsamarbeidsavtale med den etterhvert 13 år gamle Finnmarkskonferansen LINK. Årets arrangement går av stabelen 19. og 20. september i Alta. Styreleder Stig A. Hanssen er glad for samarbeidet.

– Innovasjon Norges målsetting om nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter, passer godt med konferansens profil og innhold, mener Hanssen.

Blant de synlige resultatene av samarbeodet er LINK-prisen på 100.000 kroner, der innovative lokale bedrifter får anerkjennelse.

Finnmarkskonferansen er eid av Ishavskraft AS, Alta Kraftlag SA og Kunnskapsparken Origo AS.