Fortsatt plass til flere

PARTYKLAR: Odd Magne Haugen i festkomiteen er klar for Kåven-festen på Samfunnshuset i Langfjordbotn. Siste sjanse for påmelding er nå i kveld på fredag.   Foto: Privat

nyheter

Festgeneral Odd Magne Haugen lover god mat, god musikk og skikkelig stemning lørdag 10. når Kåven Jeger og Fiskerforening arrangerer fest på Samfunnshuset i Langfjordbotn. Selskapet starter klokka 20.00 og da blir det servert middag.

Dette er listefest, så det gjelder å være påmeldt hvis man skal delta, sier Haugen. Ring eller send SMS til 901 59 329, sier Haugen, som er påmeldingsansvarlig.

Han lokker med middag og dansemusikk med The Rovers fra Troms. Medlemmer av Kåven slipper unna med 200 kroner i inngang, mens jegerne tar 300 fra ikke-medlemmer. Nattmat vil bli solgt fra klokka 24.00 hvis noen skulle kjenne sulten gnage etter en runde på dansegulvet.