Finn Hågen nummer tre i NM

Et fall på siste runde gjorde at Finn Hågen Krogh måtte kjempe seg tilbake i teten. – Jeg er fornøyd med 3. plassen, sier Finn Hågen Krogh.

TREDJEPLASS: Finn Hågen Krogh kom på 3. plass i NM.   Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix

nyheter

Tverrelvdalingen tok 3. plassen i 30 km skiathlon på Gåsbu ved Hamar, der de gikk 15 km klassisk og 15 km fristil.

– Det var litt kaos, men jeg følte meg bra hele veien. Jeg prøvde å ta av litt på skøytinga men klarte ikke å få noen luke. Etter hvert ville jeg bare ligge langt fremme i feltet, sier Finn Hågen Krogh til NRK.

– Jeg hadde et ugunstig fall på slutten, men var blitt stiv da Martin Johnsrud Sundby rykket til, sier han.

Det var Martin Johnsrud Sundby som vant, mens Niklas Dyrhaug ble nummer to.

– Jeg er fornøyd med 3. plassen alt i alt. Det var bra trøkk fra Sundby, og jeg gikk alt jeg klarte men greide ikke å henge med. Jeg var ikke sterk nok på slutten, slår han fast.

Nå håper Krogh at han får gå i OL i Pyeongchang i Sør-Korea.

– Det er mange jevngode, så uttaket blir spennende. Man grubler på mye. Jeg har lyst å gå flere distanser og håper jeg kan ta medalje, både i team sprint og stafett, og kanskje individuelt. Jeg håper jeg får gå, sa Krogh under direkteintervjuet på NRK like etter 30-kilometeren.

Hans neste konkurranse er verdenscupen i Seefeld.