– Stas for reineierne

Finnmark Rein fikk innpass på fiffens meny.

REIN PÅ MENYEN: Gravet finnmarksrein med chevre kunne smakes på NHO-konferanse, der gode råvarer hadde fokus.  Foto: Eirik Nilssen

nyheter

– Vi er litt ekstra stolte etter at gravet finnmarksrein med einerøkt Chevre fra Haukelig og soppflatbrød sto på menylisten til NHOs årskonferanse denne uka, skriver Linda Merete Handeland på vegne av Finnmark Rein i en pressemelding.

NHO har sammen med Bocuse d'Or Norge ønsker å fremme  temaet «Verdien av arbeid» også i menyen på årsmøtemiddagen, en meny som krever ekstra gode råvarer, som ikke er spesielt jålete.

– Verdien av arbeid dekker aktiviteter fra hav og jord til bord, og handler om yrkes-, leder- og forskerkompetanse langs hele verid- og forsyningskjeden», heter det i begrunnelsen.