Vold og trusler i familien

Politiet måtte rykke ut to ganger.
nyheter

Ved 5-tiden natt til 1.januar måtte politiet rykke ut til en bolig i Alta, der en person hadde oppført seg truende mot partneren sin. Operasjonsansvarlig hos politiet bekrefter at det dreier seg om ulike typer av trusler og vold og at den ene parten måtte tas vekk fra boligen.

- De fortsatte natta på hver sin adresse, sier Svein Erik Jacobsen hos politiet.

- Skal det ha vært små barn i huset?

- Nei, paret har voksne barn, opplyser Jacobsen, som sier at politiet vil følge opp saken til uka.

Litt før klokken 07 mandag morgen tikker en ny melding i fra Alta om vold i nære relasjoner inn på politiets twitter-konto. Operasjonsansvarlig hos politiet i Finnmark, Ann Rigmor Søderholm, vil ikke gi noen opplysninger i saken på nåværende tidspunkt.

- Det er en stor belastning å få saken ut i media, så jeg velger på nåværende tidspunkt å ikke si noe mer enn at det dreier seg om vold i nære relasjoner, sier Søderholm.