Politiet meldte natt til lørdag sist helg at en beruset mannsperson skal ha knust en rute ved kjøpesenteret Amfi Alta. Deretter skal han ha lagt på sprang vekk fra stedet.

Anmeldt

Thomassen ønsker ikke å gå ut med eksakt beløp, men sier at kostnaden for å skifte glass i karuselldøren er stor. Går alt etter planen, vil montør være på plass allerede i dag for å skifte glasset.

– Vi vet hvem som har gjort dette, og har anmeldt vedkommende til politiet.

– Får dere dekket dette av forsikringen?

– Forhåpentligvis får vi vedkommende til å dekke denne skaden, avslutter Thomassen med.

Flere knuste dører

Thon Hotel Alta, samt lennsmannskontoret i Alta har fått dørene sine knust. Ifølge Thomassen er personen som har knust Thon-døra en kjenning av de. Det skal ikke være samme gjerningsperson som slo inn døra på Amfi.

HÆRVERK: Lensmannskontoret (t.v) og Thon Hotel Alta har blitt utsatt for hærverk. Foto: Bjarne Krogstad

Regionlensmann Svein Tore Nilsen forteller til Altaposten at en mann er har blitt satt i arresten for hærverket på Thon og politiet. Det har ennå ikke blitt tatt avhør av mannen, men utifra loggen skal vedkommende ha havnet i uoverenstemmelser med betjeninga på Thon. Han skal ha blitt bortvist fra stedet, men senere kommet tilbake og knust døra med ei hammer. Fra Thon skal han ha gått videre og gått løs på hoveddøra inn til Alta lennsmannskontor.