Sharon ny sjef for Unge Høyre

– Det blir utrolig gøy.

KLARE TIL INNSATS: Under årsmøtet i Alta ble det valgt nytt arbeidsutvalg i Finnmark Unge Høyre.  Foto: Presse

nyheter

Finnmark Unge Høyre avholdt årsmøte i Alta sist helg. Her ble 18 år gamle Sharon Fjellvang fra Nordkapp valgt til ny leder.

To 17-åringer har fått rollen som nestledere. Andrea Fjellvang (Nordkapp) ble 1. nestleder, mens Mina Marie Solheim (Porsanger) er 2. nestleder. I tillegg valgte årsmøtet fire medlemmer til arbeidsutvalget, Lise Stamnes (19 år fra Alta), Steffen Eriksen Haneboe (25 år fra Alta), Maiken Rasmussen (16 år fra Vadsø) og Biret Mailèn Buljo (23 år fra Kautokeino). Vara til arbeidsutvalget ble Karoline Marie Berntzen Martinsen fra Loppa.

– Jeg ser virkelig frem til å lede Finnmark Unge Høyre det kommende året. Det skal bli utrolig gøy å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene som venter meg, og jeg er klar for nye utfordringer, er den offensive beskjeden fra Sharon i en pressemelding.

Årsmøtet behandlet flere resolusjoner, men kun en av resolusjonene ble vedtatt, nemlig obligatorisk oppmøte hos helsesøster.