Her overrekker hun dok8-forslaget om sykehusstrukturen

FORMELT OVERRAKT: Dok 8-forslaget om å konsekvensutrede sykehusstrukturen i Vest-Finnmark ble overrakt fra Venstre-representanten til stortingspresidenten tirsdag morgen.  Foto: Stortingets direktesending

nyheter

Da Stortinget ble satt tirsdag var Venstre-leder Trine Skei Grande blant representantene som tok til talerstolen med egne dok 8-forslag. Hennes representantforslag ble levert på vegne av seg selv og partikollegene Ketil Kjenseth (Oppland Venstre), Carl-Erik Grimstad (Vestfold Venstre) og Terje Breivik (Hordaland Venstre).

– President, jeg skal fremme et forslag som dem det angår føler er svært viktig for dem, om hele sykehusstrukturen i Vest-Finnmark, sa Venstre-lederen før hun overrakte dok 8-forslaget til stortingspresident Olemic Thommessen (H).

På partiets hjemmesider er dokument 8-forslaget publisert, her kan du lese ordlyden i forslaget (ekstern lenke).