Odd-Eivind Aikio har bildilla

Nå vil 
han selge deg brukt.

VETERAN: Odd-Eivind Aikio har holdt på med biler i over 30 år. Nå er han på plass på Skansen.  Foto: Privat

nyheter

47-åringen fra Børselv, som har lang fartstid som mekaniker på en rekke bilmerker, ønsker å bruke sin store interesse for bil og sin brede kompetanse til å skaffe seg et levebrød. Aikio har leid lokale i Skansen-bygget i Bossekop, og er i gang med å innrede verksted og planlegge oppstart av bruktbilsalg.

– Jeg har holdt på med biler siden jeg var 14 år. Jeg har dessverre fått påvist revmatisme, og kan ikke jobbe like hardt som før. Med egen virksomhet kan jeg skru på verkstedet og selge bruktbiler i eget tempo, sier Aikio til Altaposten.

Han har samboer Vibeke Tangstad med seg i selskapet som styreleder, men hun skal ikke delta i den daglige drifta.

– Det er mye som skal på plass, men jeg håper å være i gang med bruktbilsalg i løpet av høsten, samt å få på plass nødvendige godkjenninger til verkstedet i år, sier Aikio.