Frøyd (75) sliten av sykehus-kaos

Fylkesmannen måtte gripe inn for at Frøyd skulle få hjelp.


REDDET AV FYLKESMANNEN: Da Frøyd Karlsen ikke fikk utført nødvendige operasjoner rekviert av lege og ortoped, ble Fylkesmannen i Finnmark redningen. To ganger har 75-åringen klaget, og første klagen gjorde at fylkeslegen påla Finnmarkssykehuset å finne et nytt sykehus til Frøyd.  Foto: Jarle Mjøen

nyheter

For litt eldre radiolyttere er den tidligere programlederen i Radio Alta, Frøyd Karlsen, godt kjent. Høyst sannsynlig er hun også minst like godt kjent på Hammerfest sykehus og hos Fylkesmannen i Finnmark. Sistnevnte har to ganger har vært nødt å gripe inn for å gi 75-åringen hjelp. Flere ganger har hun møtt til avtalt time for operasjon, men blitt sendt hjem fra Hammerfest sykehus med uforrettet sak.