Grått og vått vær i vente

Men til helga kan det bli bra.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Bjarne Krogstad

nyheter

Lengter du etter sommer og sol? Vel, da må du nok smøre deg med tålmodighet og vente på helga. I dag og i morgen blir en grå dag, før det onsdag kan bli noe lettere men litt skyet på grunn av pålandsvind fra nordvest. Det forteller vakthavende meteorolog Ola Melheim ved værvarslinga i Tromsø.–  Helgeværet er fortsatt langt frem, så det kan være noe usikkert. Selv med et høytrykk som bygger seg opp ute i havet, må en forvente skyer på grunn av havlufta som kommer inn.

– Men når man begynner å nærme seg torsdagen, så ser det ut til å ikke bli så aller verst med temperaturer opp mot 18 grader i helga, sier Melheim.

GRÅTT OG TRIST: Slik ser været ut de kommende dagene.  Foto: Skjermdump yr.no