Spesialsydd gamme stjålet

– 3.000 kroner til den som bidrar til at den kommer til rette.

DÅRLIG GJORT: Denne spesialsydde Venorgammen ble stjålet fra Skaialuftfjæra i helga. – Vi trenger den, og vil vi ha tips fra folk, sier eier Vegard Berge Uglebakken.  Foto: Privat

nyheter

– Jeg har anmeldt saken til politiet, og samtidig utlovet en dusør på 3.000 kroner på Facebook til den som bidrar til at gammen kommer til rette, sier Vegard Berge Uglebakken.

Sluttpunkt for gåtur

Vegard er daglig leder i den nystartete turoperatøren NORD ekspedisjon. For tiden jobber han og kollegaen med å utvikle og igangsette sommerprodukter. Et av produktene deres er en fin gåtur fra Nordlyskatedralen til Skaialuftfjæra, hvor de har bålplass og en spesialsydd 12-14 gamme fra Venor. Rettelse, hadde gamme.

DÅRLIG GJORT: Denne spesialsydde Venorgammen ble stjålet fra Skaialuftfjæra i helga. – Vi trenger den, og vil vi ha tips fra folk, sier eier Vegard Berge Uglebakken.  Foto: Privat

Komplett?
– Venorgammen ble mest sannsynlig stjålet natt til søndag. Den har hvit duk med logoen vår brodert inn, den har syv vinduer og veier nær 30 kilo, sier eieren, som i dag kun har stengene tilbake.

– En av partene bør få komplett sett, så kom og hent stengene eller helst lever duken tilbake, sier Vegard, som sier at lavvoen var svært viktig for den vesle tomannsbedriften.

DÅRLIG GJORT: Den spesialsydde Venorgammen ble stjålet fra Skaialuftfjæra i helga. – Vi trenger den, og vil vi ha tips fra folk, sier eier Vegard Berge Uglebakken.  Foto: Arne Hauge

Har du sett noe?

Siste observasjon av gammen var klokken 15 lørdag, og Vegard ønsker å komme i kontakt med noen som kan ha sett mistenkelig trafikk i det aktuelle området.

– Særlig hvis noen har sett noen som har båret en stor sekk eller en hvit duk, sier eieren.

  • Vegard Berge Uglebakken nås på telefon 970 38 780.