Trond er årets manuellterapeut

– Fremragende praksis.

FIKSET STJERNENE: Trond Reginiussen har bidratt til å få alpingutta tilbake på beina etter flere stygge fall og skader.  Foto: Tommy Johansen

nyheter

Trond Reginiussen fra Alta ble kåret til «Årets manuellterapeut» på Servicekontorets fagseminar i helgen.

Juryen la i sin begrunnelse vekt på Reginiussens mangeårige godt synlige innsats som manuellterapeut for det norske herrelandslaget i alpint. Reginiussen har bidratt til å få alpingutta tilbake på beina etter flere stygge fall og skader, og i løpet av de 14 årene han var i helseteamet høstet de norske alpinistene mange medaljer i OL og VM.

Reginiussen ga seg som ansvarlig for helseteamet og manuellterapeut på herrelandslaget i 2015 og er nå tilbake i privat praksis på Manuell Terapi Alta, klinikken som han startet med sin bror i 1987. Helt ute av alpinsirkuset er han imidlertid ikke. I år er han tilknyttet damelandslaget i alpint.

– For å bli «Årets Manuellterapeut» må man ifølge statuttene ha bidratt til å synliggjøre manuellterapi, enten via forskning, i media, gjennom fremragende klinisk praksis, gjennom utdanningsvirksomhet eller på annet vis, heter det i en pressemelding.

Trond Reginiussen vant pris.  Foto: Tommy Johansen