Lette etter lettkledd og beruset person

Festbråk og overstadig berusede preget nattbildet.

Illustrasjonsbilde.  Foto: Vidar Kristensen

nyheter

Politiet hadde ikke mindre enn tretten meldinger klare på Twitter søndag morgen. De fleste av dem går på festklager og overstadig berusede personer.

Klokka 00:48: Politi og ambulanse rykker ut til en ungdomsfest i Hammerfest. En person blir tatt hånd om av helse på grunn av beruselse. Festen avsluttet av politiet.

Klokka 01:08: Meldinger om person som går lettkledd og beruset i veien i Alta. Politiet har sett etter personen, men ikke sett noe til ham.

Klokka 01:08: Meldinger om en mopedbil som burde sjekkes nærmere i Alta. Søkt etter kjøretøyet uten treff.

Klokka 01:12: Klage på feststøy i Alta. Politiet er på stedet og gir pålegg.

Klokka 01:24: Vakter på et utested i Alta melder om person som er bortvist kommer tilbake flere ganger. Personen ble Ikke påtruffet da patruljen var på stedet.

Klokka 02:00: Melding om høy musikk fra fest i privatbolig med mindreårige i Alta. Politiet har avsluttet festen. Ikke påtruffet mindreårige.

Klokka 02:12: Vakter på et utested i Alta ber om assistanse. En person måtte legges i bakken. Personen roet seg og forlot før politiets ankomst

Klokka 02:40 blir politiet tilkalt av en taxisjåfør i Alta med overstadig kunde, som er ute av stand til å ta vare seg selv. Politiet kjører ham til legevakten. Vedkommende er blir så kjørt hjem av politiet.

Klokka 02:44: Politiet blir tilkalt til en bolig i Hammerfest. En kvinne er observert i det hun kom seg inn i hus ved å knuse ei rute. Politiet Har vært på stedet og sjekket ut at det er en person med tilknytning til huset og at det ikke vil bli noe forhold for politiet. Hun tok selv senere kontakt med politiet og forklarte at hun hadde mistet nøklene på fest og brøt seg derfor inn i eget hus.

Klokka 02:45: Politiet tilkalles til utested i Alta, en kunde var mistenkt for å utøve skadeverk. Patruljen snakket med partene. Det ble ikke gjort noen tiltak og politiet avventer eventuell anmeldelse fra utestedet.

Klokka 03:06: Observert fyrverkeri i Hammerfest sentrum. Politiet har gjort undersøkelser, men det er ikke avklart hvem som har skutt opp. Ingen tillatelser er gitt.

Klokka 04:46: Meldinger om feststøy på privatadresse i Alta. Politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å avslutte festen.

Klokka 05:43: En bilfører har varslet at han har kjørt i grøfta på kommunal veg i Alta. Politiet er på stedet. Bilfører oppgir til patruljen at en møtende bil presset ham av veien. Dette gjorde at han kom for langt ut på kanten og skled i grøfta. Det skal ifølge politiet ikke være snakk personskade eller rus. Politiet har få opplysninger om møtende bil.