Voldsofferet har fortsatt ikke vært inne til avhør

AVVENTER AVHØR: Mannen som i slutten av juni ble utsatt for grov vold inne i et oppholdsrom på Skansen er fortsatt ikke avhørt.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

Mannen i 30-årene som ble utsatt for grov vold i Skaialuft natt til tirsdag 28. juni i år har fortsatt ikke vært inne til avhør hos politiet. Dette som følge av helsemessige forhold, ifølge etterforskningsleder Svein Erling Mikalsen:

– Han ligger på sykehus, og det har ikke vært mulig å avhøre han. Politiet får opplyst fra sykehuset at avhør ikke lar seg gjøre for øyeblikket, grunnet hans helsemessige tilstand, sier Mikalsen.


– Han har to barn, som holdt på å bli uten pappa

I går skulle mor og far døpe sin tre måneder gamle sønn. I stedet måtte tobarnsfaren kjempe for livet på sykehuset.

Av denne årsaken vil han fortsatt være forsiktig med å kommentere hvilke funn man har gjort under etterforskningen, eller hvilke forklaringer den voldssiktede eller andre har avgitt.

– Fornærmede skal få gi en mest mulig uhildet forklaring til politiet. Derfor kan jeg ikke gå inn og kommentere saken ytterligere, sier Mikalsen.

Politiet venter også på en del analyser nå.


– Saken har på ingen måte blitt lagt vekk fra vår side. Veldig mye etterforskningsarbeid er ferdig. Vi venter som nevnt fortsatt på avhøret av fornærmede, samt resultater fra analysene som er inne til behandling hos Kripos.

Siktede i saken, en mann i 20-årene, er løslatt fra varetekt, får Altaposten bekreftet.