I en melding lagt ut på Facebook-gruppa «Oppslagstavla i Alta» går Claus Jørstad, styreleder i Myrsethveien borettslag, ut med en advarsel mot «Mannen som ikke kan fengsles».

Han har nemlig vært og stjålet fra postkasser tilhørende beboere i borettslaget, ifølge Jørstad:

- Advarsel til de i Midtbakkenområdet. «Mannen-som-ikke-kan-fengsles» har vært løs i natt, og brutt seg inn i postkasser igjen i vårt borettslag, Myrsethveien borettslag, skriver Jørstad.

Den ultrakriminelle altaværingen ble tirsdag tatt på fersk gjerning da han forsøkte å ta seg inn i en bolig i Bossekop.

Enkelte av postkassene har ifølge Jørstad vært utstyrt med lås, men den kriminelle har ikke latt seg stoppe av dette.

- Han har brutt disse åpne og stjålet post, opplyser Jørstad.

Ifølge styrelederen er det i alle fall snakk om to postkasser. En av beboerne har ifølge Jørstad blitt frastjålet post denne gangen.

Jørstad legger ikke skjul på at han lar seg fyre opp av det hele:

- For vår del er dette irriterende. Vi renoverte borettslaget i fjor, og noe av det vi gjorde var å investere i lås på allle postkassene – nettopp på grunn av at samme person, «mannen som ikke kan fengsles», hadde vært på ferde her. Så nå er det jævla irriterende at han både utfører hærverk ved å bryte opp postkassene før han stjeler fra oss. Skikkelig trasig, sier Jørstad.

- Ble han observert av dere da dette skjedde denne gangen?

- Ja. Han ble observert, og personen som så dette kontaktet politiet. Dessverre var de på oppdrag akkurat da meldingen kom, forteller han.

Altaposten kommer med mer.