Full fest i Hammerfest

Illustrasjonsbilde.  Foto: Arkiv

nyheter

Det ser ut til å ha vært en travel lørdagsnatt for politiet i Hammerfest. Finnmark politidistrikt melder på Twitter om blant annet mindreårige på gravemaskin-tur, feststøy og hærverk.

- Melding om at fire ungdommer hadde stjålet en gravemaskin og at de drev hærverk på skogen i Storvik. Politiet har rykket ut. Vi har oppsporet 4 ungdommer, tre av dem var mindreårig og er kjørt hjem til foreldrene sine. En person var myndig og vil bli anmeldt, twitrer politiet.

Forstyrret

- En kvinne og en mann hadde gjort hærverk på blomster i Hammerfest sentrum. De ryddet opp og vil ikke bli anmeldt. Derimot vil en kvinne i 20-årene i bli anmeldt for å hindre politiet i å utføre jobben i forbindelse med oppdraget.

Roet ned festen

- Melding om feststøy i Hammerfest. Politiet har vært på stedet. En mann i 30-årene har fått et muntlig pålegg om å dempe festen, skriver politiet.