– Har aldri opplevd noe bråk med dem

– Mange har spurt om voldsepisoden hendte hos oss.

Bernt Davidsen hos Skansen Auto.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

Voldsepisoden natt til tirsdag i Skaialuft fant sted i Skansen-bygget. I et lokale tilhørende en liten bedrift ble en mann i 30-årene slått helseløs av en eller flere gjerningspersoner.

Vegg i vegg med lokalet der voldsepisoden fant sted holder Bernt Davidsen og Skansen Auto hus. Han forteller at det ikke har vært noe bråk med mannen i 30-årene eller med andre som er tilknyttet forretningen:

– Jeg har aldri opplevd noe bråk med dem tidligere, forteller han til Altaposten.

Det samme inntrykket har ansatte ved Fargerike, hvor Altaposten stakk innom torsdag formiddag. Ifølge dem gjorde ikke mannen i 30-årene eller noen av de andre tilknyttet bedriften noe nummer utav seg.


Kripos-teknikere startet undersøkelser på åstedet

Politiet tror voldsutøver brukte gjenstand eller våpen i den grove voldsepisoden.

Bernt Davidsen sier at han har fått mange spørsmål fra folk, etter at saken ble omtalt i media tirsdag:

– Mange har fått med seg dette, og det har vært en rekke spørsmål. Mange har spurt meg om det har skjedd her hos oss på Skansen Auto, om det var i våre lokaler, om noen av våre folk var involvert, om det angår oss på noe vis. Folk virker å være litt skeptiske. Men det er bare å understreke at dette ikke har noe med oss å gjøre, vi holder bare til i samme bygning som denne episoden hendte.

Davidsen sier til Altaposten at han ikke har noen formening om hva som kan ha hendt, eller hvem som kan stå bak voldsepisoden i nabolokalet.