Ønsker kontakt med anonym tipser etter grov voldsepisode

Politiet skal ha kommet til åsted der det var «masse blod».

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker for fullt etter at en mann i 30-årene ble funnet alvorlig skadet i en bygning i Skaialuft i natt.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

I halv tre-tiden natt til tirsdag ble politiet oppringt av en person, som meldte fra om at en mann var hardt skadd på en adresse i Skaialuft. Politi og ambulanse rykket ut, og på stedet fant de en alvorlig skadd mann i 30-årene.

Mannen ble fraktet til UNN i Tromsø, med hodeskader som karakteriseres som «alvorlige».

Tirsdag morgen ble mannen lagt på operasjonsbordet, ifølge en kilde. Mannen skal ha hatt indre blødninger, får vi vite.

– Etterforskes intenst

Altaposten kjenner til at politiet mener de står overfor en alvorlig voldsepisode.

– Vi etterforsker saken intenst. Dette er en svært alvorlig sak, ikke minst for de impliserte parter. Mannen var alvorlig skadd, og ble tatt hånd om av ambulansepersonell, fra morgenen av var vi i gang med åstedsundersøkelser, sier Alta-lensmann Svein Tore Nilsen.

To krimteknikere jobbet på stedet på formiddagen. Altaposten får vite fra en kilde at politiet kom til et åsted der det var «masse blod».

– Jeg har ikke oversikt over hvordan åstedet var, da det var våre teknikere som var på stedet. Jeg har ikke fått tilbakemelding om hvordan det så ut her da vi kom til stedet, sier Nilsen.

FINKJEMMET ÅSTED: Det var ingen synlige tegn til voldsutøvelse i døråpningen, men Altaposten får opplyst fra en kilde at det skal ha vært mye blod på åstedet.  Foto: Tom Skoglund

Hva angår meldingen som ble ringt inn i halv tre-tiden til politiet vil ikke Nilsen si for mye. Han ønsker ikke å gjengi innholdet i denne meldingen.

– Vi holder på å etterforske dette, for å finne ut hvem som ringte inn.

– Er personen som ringte inn tipset mistenkt i saken?

– Nei, på ingen måte. Men vi vil gjerne komme i kontakt med vedkommende som ringte inn meldingen. Dette er noe av det vi jobber med å få oversikt over nå, sier Nilsen.

Har du tips i saken? Ta kontakt med Altapostens journalist på 952 31 456, send oss mail på tips@altaposten.no eller direktemelding på facebook til Mediehuset Altaposten.