Her stikker tyven av med dekk og felger

– Viktig å få stanset denne gjengen!

LASTET INN DEKK OG FELGER: I morgentimene besøkte ubudne gjester Bjørn Mella AS på Aronnes, og stakk av med dekk og felger.  Foto: Privat, trykket med tillatelse fra opphavspersonen

nyheter

I morgentimene mandag fikk Bjørn Mella AS besøk av ubudne gjester på Aronnes. En utenlandskregistrert Mercedes varebil stanset like utenfor bedriften, og personene i bilen startet med å laste inn dekk og felger.

– Disse folkene har stjålet dekk og felger fra oss. Hvis noen ser denne bilen, hyl ut! skriver en av bedriftens ansatte på en facebook-side.

Til Altaposten sier daglig leder Vidar Mella at politiet er varslet.

– Vi har vært i kontakt med politiet, og bildet skal være sendt til dem. Jeg håper folk holder øynene åpne for denne bilen. En ting er at vi håper å få dekkene tilbake, men vi vet jo også at mange andre har mye større verdier stående utendørs. Det er viktig å få stanset denne gjengen, sier Mella.

I ni-tiden har Mella og de ansatte ikke helt oversikt over hva som er stjålet:

– Det kan se ut til at de har tatt felger og dekk til en bil. Vi har ikke fått helt oversikt ennå.

På bildet du ser øverst fremgår det ikke klar hva som er registreringsnummeret på bilen, men det starter med P etterfulgt av et uklart siffer/bokstav (trolig 0 eller O), deretter MBV6.

Altaposten kommer tilbake med mer.

Har du sett bilen på bildet i Alta i løpet av morgentimene mandag? Ta kontakt med politiet på 02800.