Skal ha slått mann gjentatte ganger med balltre i ansiktet

En 24-åring fra Alta er tiltalt for en rekke lovbrudd.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

I desember i fjor skal 24-åringen ha gjentatte ganger brukt et balltre, eller en metallstang, for å slå en annen mann gjentatte ganger i ansikt, hode og legger. Mannen skal ifølge tiltalen ha fått omfattende sår, blåmerker og hevelser.

– Brøt besøksforbudet

I tillegg til voldsepisoden, er mannen tiltalt for å i en periode mellom 2012 og 2015, ha trakassert og utøvd fysisk og psykisk vold mot sin samboer. I tiltalen er det listet opp en rekke hendelser. Blant annet skal mannen i 2015 ha låst samboeren inn i et skap på soverommet, hvoretter han kastet henne ned i sengen og spyttet henne i ansiktet.

Mannen skal også ha truet han med å drepe henne, og er tiltalt for å ha brutt besøksforbudet.

i juni 2015 skal 24-årignen ha ringt, sendt flere tekstmeldinger, og oppsøkt samboeren – til tross for at han hadde besøksforbud.

Narkotika

Mannen er også tiltalt for å ha oppbevart eller overdratt narkotika, eller medvirket til dette.

Han skal ifølge tiltalen ved flere anledninger i 2015 ha brukt blant annet; Amfetamin, kokain, cannabis og benzodiazepiner.

– Eventuelle sivile krav for fornærmede [samboeren] fremsettes av bistandsadvokaten. Påstand om erstatning/oppreisning til den fornærmede [mannen] forbeholdes nedlagt, heter det.

Straffesaken mot 24-åringen skal foreløpig opp for Alta tingrett 1. september.