Dette er Alta på sitt beste!

– Meget bra, skriver Børre Berg i dette debattinnlegget hvor han roser kommunen, veimyndighetene og ungdommen som klipper gress og ordner opp.

Langs E6, fra Saga til Hjemmeluft, og i sentrum som her, i katedralparken, er det nyklippet og fint. Børre Berg er glad for å kunne rose de som sørger for å holde byen ren og pen.  Foto: Tom Skoglund

Meninger

Endelig fremstår Alta slik jeg og mange med meg har ønsket i mange år.

Aldri tidligere har byen fremstått så velstelt som akkurat nå. Det er rett og slett en fryd å se at tilnærmet alle grøntområder fra Saga til Hjemmeluft er klippet noenlunde samtidig. En sykkeltur fra Saga til Hjemmeluft var en fryd for øyet.

Jeg har tidligere år offentlig vært kritisk til hvordan byen fremstår sommerstid. Det er derfor svært hyggelig å kunne rose kommunen, veimyndighetene og ikke minst ungdommen som gjør den praktiske jobben. Meget bra!!!

Jeg vil til slutt oppfordre private som har eiendommer i tilknytning til E6, Aronnesveien etc. men også boligeiere i byen forøvrig om å «sjaine» litt opp på utsiden av hagegjerdet. Det vil være prikken over ien.

Fortsatt god sommer!!!

Børre Berg