– Ingen tvil om at Tommy er den beste kandidaten

– Vi har fått mye drahjelp i Loppa, skriver Stine Pedersen.

Nominasjonen i SV er blitt et spørsmål om SV satser alt på å sikre et mandat fra Finnmark med Tommy Berg (t.v), eller følge innstillingen fra nominasjonskomiteen med en ukjent politiker fra Hammfest, Vegard Kongsbak, som listetopp.   Foto: Jarle Mjøen

Meninger

Svar til Thorbjørn Nilsen

Jeg er i aller høyeste grad av den oppfatning at Tommy Berg er den riktige mannen for SV. Gjennom de siste årene har han vært en sterk støttespiller for Loppa SV og vi har fått mye drahjelp fra han med hans erfaringer både organisatorisk og politisk.


– Er Tommy Berg riktig mann for SV?

– Vil Tommy anbefale Frp eller Venstre denne gangen?

 

Jeg opplever at han representerer SVs synspunkter i fylkestinget på en troverdig og tillitsvekkende måte. Jeg har derfor ingen reservasjoner for å sette han på toppen av en nominasjonsliste til Stortinget. Et enstemmig Loppa SV ønsker Tommy Berg som 1. kandidat til stortingsvalget.

Stina Beathe Lorentzen Pedersen i Loppa SV.  Foto: Privat

 

Sykehuset skal bygges i Hammerfest og det er ikke noe mer hverken Tommy Berg eller Vegard Kongsbakk får gjort i den ene eller andre retningen i denne saken.  Det er heller ikke noe mer å hente ved å stemme på regjeringspartiene Venstre eller Frp dersom det er sykehus til Alta som er kampsaken.

Det er ingen parti som har vist vilje til å gjennomføre dette i årene vi har lagt bak oss siden 2012. Denne saken er avgjort og dårlig egnet til noen konstruktiv politisk debatt i 2021.

Jeg har full tillit til Tommy Berg som politiker og måten han representerer både sitt eget parti og innbyggerne i hele fylket, selv om vi har kunnet være uenig om enkeltsaker. Alta-befolkningen kjenner han allerede godt gjennom flere år som aktiv kommunepolitiker.

De siste årene har han vært en sterk motstander av tvangssammenslåingen av fylkene, som nylig ble vedtatt nasjonal politikk i SV landsstyremøte. Jeg har opplevd at han har et engasjement for en rekke SV-saker lokalt, regionalt og nasjonalt.

Personlig er jeg ikke i tvil om at han er den beste kandidaten til en stortingsplass blant alle politikerne i Finnmark.

Stina B.L. Pedersen

Loppa SV