– Kom og vis hvor tøff du er!

– Det krever mot til å ta i alt hva du har, driv og utholdenhet for å komme videre, og ydmykhet slik at du kan ta imot hjelpen du trenger når du til slutt blir stående fast, skriver styret i Alta Atletklubb.

Kom å vis hvor tøff du er, oppfordrer Alta Atletklubb.  Foto: Privat

Meninger

Vi har den siste tiden, via både Altaposten og jungeltrommene, sett at der foregår litt av hvert for tiden blant ungdommen. Det være seg for eksempel tullkjøring med moped og andre kjøretøy eller hærverk på Gakorivannet.

Vi mistenker at dette kan være en av årsakene til dette: Unge gutter som har behov for å vise hva de er laget av. Vi skylder selvfølgelig ikke bare på guttaboyz. Der er sikkert mange grunner til at ting er som de er og de var antageligvis ikke så mye bedre før heller. Uansett årsak ønsker vi å komme med et alternativ: kom og vis hva du er laget av!

Vi mener ikke at guttakrutt skal komme ned på klubben å brife, men heller at de kan komme og prøve noe som er vanskelig. Noe som det å finne ut av hvor ens fysiske grenser er og deretter sprenge dem regelmessig. Det krever noe av deg. Det krever mot til å ta i alt hva du har, driv og utholdenhet for å komme videre, og ydmykhet slik at du kan ta imot hjelpen du trenger når du til slutt blir stående fast.

Om du er laget av seigt nok materiale til å gjøre det, er du hjertelig velkommen nede hos oss på Alta Atletklubb.

Styret – Alta Atletklubb