- Har du mistet fullstendig kontroll, Bakken?

- Parodien er fullkommen.

RASER MOT ENDRING: Hans Roald Johnsen i SV er frustrert over en ruteending som han mener var grepet ut av løse lufta.  Foto: Boreal

Meninger

Da har 17. mai-ferga forlatt Bergsfjord med kurs for Øksfjord (kl.09.50). 1 bil med båttilhenger ble kjørt ombord. Så ut som sjåføren kom på land igjen. Siden hurtigbåten Årøy er satt inn i ettermiddag istedenfor ferga, tok vedkommende sikkert ikke sjansen på å bli stående igjen på fergeleiet i ettermiddag. En stor takk til FFK for deres store omtenksomhet. Parodien er fullkommen! Hurra!

Denne morgenferga var satt inn for at vi skulle kunne dra til Øksfjord å feire 17. mai, noe som aldri har vært aktuelt. De byttet altså ettermiddagsferga til morgenferge og satte inn hurtigbåt på ettermiddagen uten å spørre Loppa kommune om det var ønskelig. På spørsmål om hvorfor ? Svarte Engerengen (FFK) at dette var et ønske fra tidligere år, men fra hvem kunne han ikke si. Man kan bli svimmel av mindre !!!!

Vi har for flere dager siden gjort FFK oppmerksom på denne unødvendige ruteendringen, som er fullstendig meningsløs.

Bakken, har du mistet fullstendig kontrollen over samferdselsavdelinga ?

Denne galskapen har du hatt tid nok til å få stoppet.

Hvorfor gjorde du ikke det ? Det ser ut for at den politiske handlekraften til Bakken og hans parti er totalt fraværende. Skjønner dere ikke at dere blir latterliggjort, når byråkratiet deres får dure avsted på denne måten ? Ansvaret ligger til syvende og sist i deres hender. Ikke glem det !!!

Hans Roald Johnsen

Loppa SV