Her er oppskriften:

Karamellpudding

  • 7 dl H-melk

  • 3 dl kremfløte

  • 250 gram sukker

  • 1 vaniljestang

  • 10 egg

1. Pisk egg og halvparten av sukkeret lett sammen for hånd

2. Kok opp melk, fløte, resten av sukkeret og vaniljefrø og stang

3. Hell den varme melkeblendingen inn i eggene mens du pisker godt

4. Sil blandingen

5. Dekk bunnen av en brødform med karamellsaus

6. Hell forsiktig smeten over i formen

7. Steikes i vannbad på 160 grader i ca 1 time

8. Avkjøles og serveres dagen etter

Verdens enkleste karamellsaus

  • 1 pk kremfløte

  • 2 dl demerarasukker

  • 100 gram meierismør

  • ½ vaniljestang, frøene

  • Litt salt

  • Litt bringebæreddik

1. Kok alt, bortsett fra salt, til jevn fin saus. Smak til med salt og bringebæreddik. Kast badevekta!

Sitruskrem

  • 1 pk kremfløte

  • 6 ss sukker

  • 1 vaniljestang, frøene

  • 1 appelsin, skallet

  • 1 ss sitruslikør

1. Pisk alt, bortsett fra likør, sammen til fast og luftig krem

2. Smak til med likør

3. Kjøp større bukser!