Her er oppskriften:
Karamellpudding
7 dl H-melk
3 dl kremfløte
250 gram sukker
1 vaniljestang
10 egg
1. Pisk egg og halvparten av sukkeret lett sammen for hånd
2. Kok opp melk, fløte, resten av sukkeret og vaniljefrø og stang
3. Hell den varme melkeblendingen inn i eggene mens du pisker godt
4. Sil blandingen
5. Dekk bunnen av en brødform med karamellsaus
6. Hell forsiktig smeten over i formen
7. Steikes i vannbad på 160 grader i ca 1 time
8. Avkjøles og serveres dagen etter
Verdens enkleste karamellsaus
1 pk kremfløte
2 dl demerarasukker
100 gram meierismør
½ vaniljestang, frøene
Litt salt
Litt bringebæreddik
1. Kok alt, bortsett fra salt, til jevn fin saus. Smak til med salt og bringebæreddik. Kast badevekta!
Sitruskrem
1 pk kremfløte
6 ss sukker
1 vaniljestang, frøene
1 appelsin, skallet
1 ss sitruslikør
1. Pisk alt, bortsett fra likør, sammen til fast og luftig krem
2. Smak til med likør
3. Kjøp større bukser!