Her er oppskriften:

Sjokoladepudding

  • 6 dl kremfløte

  • 4 dl h-melk

  • 150 gram sukker

  • 500 gram god sjokolade

  • 1 vaniljestang

  • Raspet skall fra 1 appelsin

  • 4 plater gelatin

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann

  2. Kok opp fløtemelken med sukker, vaniljestang og appelsinskall

  3. Skru av varmen, og rør inn sjokoladen

  4. Press vannet ut av gelatinen, og rør inn i sjokoblandingen

  5. Rør til helt jevn konsistens

  6. Hell over i pene glass

  7. Sett kjølig et par timer

Jordbærsaus

  • 500 gram halvtine jordbær

  • 250 gram sukker

  • ½ vaniljestang, frøene

  1. Kjøres på blender til helt glatt saus

Enkel sjokopynt

  1. Putt litt sjokolade i en sprøytepose

  2. Legg denne i en skål over kokende vann

  3. Når sjokoladen er smeltet klipper du et hull i enden

  4. Sprøyt gitterfigurer på et bakepapir og avkjøl

SMS-konkurranse:

Hvilken sesong av Kokkejævel er vi nå inne i?

For sesong 1:Send SMS med kodeord AP KOKK1 til 2399

For sesong 2:Send SMS med kodeord AP KOKK2 til 2399

For sesong 3:Send SMS med kodeord AP KOKK3 til 2399

Hver uke trekker vi ut 2 kasser med Arctic Water, levert av Mack.

Alle som deltar i konkurransen er med i trekningen av en middag, servert av Kokkejævel. Dette trekkes ut i siste program denne sesongen.