Even Sjøgren lånes til BUL

Alta IF og BUL er enige om en at Even Sjøgren skal spille for BUL.

LEIES UT: Even Sjøgren skal spille for BUL kommende sesong.  Foto: Magne Ek

sport

Even Sjøgren har vært en del av Alta IFs A-lagsstall i to sesonger, men har måtte ta til takke med enkelte innhopp for førstelaget. Hovedarenaen for kjøllefjordingen har vært i 4. divisjon. Nå blir det endringer på det når han skal spille 3.  divisjon med BUL.

– Vi er blitt enige med Alta IF om en utlånsavtale på Even som jeg anser som en meget spennende spiller. Han er godt trent og det er lett å se at han har fått mye igjen for å trene med Alta sitt A-lag. Even vil tilføre laget vårt mye, sier BUL-trener Odd Inge Johansen som ikke får spilleren med på samtlige treninger.

– Rune Repvik (Alta-treneren) er enig med meg om at han er spennende så de ønsker ikke å slippe han helt. Even skal derfor fortsatt trene litt med Alta IF, legger Johansen til.

  Alta IF har tidligere i høst fått Runar Overvik fra BUL. Nå får BUL to spillere tilbake når også keeper Eirik Andreassen (17) i dag signerer for BUL.

– Jeg har tenkt mye på keepersituasjonen og vurderte lenge å jakte utenfor fylkesgrensa. Når Eirik nå signerer stopper vi jakta og satser på han og vår egen Lars Larsen (16) som spilte 4. divisjon i fjor. Keepere vokser ikke på trær og får ikke de unge lokale keeperne sjansen vil ikke situasjonen bli bedre. Derfor gir vi dem en enestående mulighet for å spille 3. divisjon, sier Johansen som trolig også vil få inn en unggutt til som tilknyttes 4.-divisjonslaget.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport