Rune Østlyngen"/>

Endelig spilleklar

Etter en fem måneder lang skadeperiode er endelig Christian Gauseth klar til kamp og er med i troppen borte mot Kongsvinger søndag.

TILBAKE: Christian Gauseth er spilleklar og med i troppen til bortekampen mot Kongsvinger søndag. 

sport


Gauseth ble skadet og har slitt med smerter siden før seriestart. Nå er han kampklar.

- Jeg har trent med laget de siste ukene og jeg kjenner meg bedre, sier han til Altaposten.Spille de andre gode

Gauseth er ganske sikker på at han ikke starter kampen mot KIL på Gjemselund, men håper på spilletid.

- Fotballkondisjonen kunne nok vært bedre, så jeg holder ikke en hel kamp. Men smertene blir heller ikke verre av å spille kamp, så da er det tid for å bidra igjen, forteller midtbaneeleganten.- Regner du minutter eller antall mål når du anslår hvor lenge du klarer å spille?- Jeg har vel aldri vært den store målscoreren, men jeg håper å spille de andre gode slik at det blir mål av det, understreker han.Stor fremgang

Gauseth har siden i april slitt med smerter i lyske og hofta. Men nitidig opptrening, og behandling av fysioterapeut Trond Reginiussen har gitt gode resultater.

- I samråd med Trond har vi blitt enig om at det nå er trygt å spille kamper igjen.- Det er ikke fordi klubben er så presset poengmessig at du tar en sjanse på at det vil gå bra?- Absolutt ikke. Jeg har planer om å spille fotball i minst fem-seks år til, så da er dette ikke en skade man tar lett på. Dette er nøye vurdert og funnet forsvarlig, forsikrer Gauseth.- Søndag blir det poeng. Ikke mist motet. Vi skal klare å berge plassen, trøster Gauseth altapublikummet.* Hør overføring av kampen Kongsvinger - Alta IF på Radio Alta søndag. Sendingen starter klokken 17, mens kampstart er klokken 18.* I sendingen kan du få med deg hva Christian Gauseth mener om de i Alta som vil sparke trener Rune Berger.Er Gauseth spilleren Alta har manglet for å vinne kamper?

Diskuter i kommentarfeltet under.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport